۰.۲۸۰-
۲.۸۵۱-
۰.۰۶۶
ثبات
۰.۴۸۳
۰.۴۵۷
۰.۰۹۲
۱.۰۵۹
۰.۲۹۳
تاکید بر پاداش
۱.۱۶۰
۰.۳۹۹
۰.۲۷۱
۲.۹۱۱
۰.۰۰۵
مدیریت دانش = ۹.۰۲۶ + (معنویت و باورهای دینی *۱.۶۰۷) + (حمایت گری *۱.۲۱۴) + (جهت گیری عملکرد *۰.۵۸۷)+ (مسئولیت اجتماعی *۰.۴۸۴) + (نوآوری *۰.۹۲۸) + (رقابت پذیری *۱.۴۹۱-) + (ثبات *۰.۴۸۳) + (تاکید بر پاداش *۱.۱۶۰)
مدیریت دانش = (معنویت و باورهای دینی *۰.۳۰۷) + (حمایت گری *۰.۲۳۶) + (جهت گیری عملکرد *۰.۱۴۰) + (مسئولیت اجتماعی *۰.۰۹۴) + (نوآوری *۰.۲۲۶) + (رقابت پذیری *۰.۲۸۰- ) + (ثبات *۰.۰۹۲) + (تاکید بر پاداش *۰.۲۷۱)
آزمون معنی دار بودن ضرایب
در این قسمت باید معنادار بودن هر کدام از ضرایب آزمون گردد. هدف از انجام این آزمون آن است که مشخص شود آیا در سطح اطمینان ۹۵ درصد ضریب محاسبه گردیده مخالف صفر است یا خیر؟
با توجه به جدول ۴-۱۴، در مورد عوامل معنویت و باورهای دینی، تاکید بر پاداش، حمایتگری و نوآوری چون مقدار سطح معنی داری کوچکتر از مقدار خطا ۰۵/۰ می باشد (قدر مطلق آماره تی بزرگتر از مقدار ۹۶/۱) با اطمینان ۹۵ درصد فرضیه یک را نتیجه میگیریم.
با توجه به نتایج جدول ۴-۱۴ از میان عوامل فرهنگ سازمانی، عامل معنویت و باورهای دینی با ضریب بتای ۳۰۷/۰ و عامل تاکید بر پاداش با ضریب بتای ۲۷۱/۰ در سطح معنی داری ۰۱/۰ و عامل حمایت گری با ضریب بتای ۲۳۶/۰ و عامل نوآوری با ضریب بتای ۲۲۶/۰ در سطح معنی داری ۰۵/۰ در پیش بینی متغیر مدیریت دانش در گمرک فرودگاه امام خمینی (ره) نقش دارند. ضرایب عاملهای دیگر فرهنگ سازمانی شامل رقابت پذیری، جهت گیری عملکرد، مسئولیت پذیری و ثبات معنی دار نبوده است. به عبارت دیگر، دو عامل معنویت و باورهای دینی و تاکید بر پاداش با اطمینان زیاد تغییرات مربوط به مدیریت دانش را پیش بینی میکنند.
رتبهبندی ابعاد متغیرهای تحقیق
آزمون فریدمن برای مقایسه ابعاد عوامل فرهنگ سازمانی
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
:H0 بین عوامل اختلاف معنی داری وجود ندارد.
:H1 بین عوامل اختلاف معنی داری وجود دارد.
اگر مقدار سطح معنی داری بزرگتر از مقدار خطا ۰۵/۰ باشد فرضیه صفر را نتیجه میگیریم و در صورتی که مقدار سطح معنی داری کوچکتر از مقدار خطا ۰۵/۰ باشد فرضیه یک را نتیجه میگیریم.
جدول ۴‑۱۵ : آزمون معنی داربودن عوامل فرهنگ سازمانی
سطح معنی داری Sig
خطا
تایید فرضیه
نتیجه گیری
۰۰۰/۰
۰۵/۰
H1
اختلاف معنی دار است
با توجه به جدول ۴-۱۵ چون مقدار سطح معنی داری برابر ۰۰۰/۰ و کوچکتر از مقدار خطا ۰۵/۰ می باشد فرضیه یک را نتیجه می گیریم یعنی بین عوامل اختلاف معنی داری وجود دارد. حال با بهره گرفتن از میانگین رتبه بدست آمده در آزمون فریدمن به رتبه بندی عوامل در وضعیت موجود میپردازیم.
جدول ۴‑۱۶ : آزمون فریدمن برای مقایسه عوامل فرهنگ سازمانی