۳-۷- آنالیز آماری ۷۲
۴- نتایج و بحث ۷۴
۴-۱- ضخامت فیلم بسته بندی ۷۴
۴-۲- حلالیت فیلمهای نشاسته ۷۵
۴-۳- نفوذ پذیری به بخار آب ۷۷
۴-۴- نفوذپذیری به اکسیژن ۸۱
۴-۵- مقایسه فاکتور رنگ سنجی L 83
۴-۶- مقایسه فاکتور رنگ سنجی a 86
۴-۷- مقایسه فاکتور رنگ سنجی b 87
۴-۸- مقاومت کششی فیلم نشاسته ۸۹
۴-۹- کشش در نقطه پارگی ۹۱
۴-۱۰ مدول یانگ ۹۴
۴-۱۱- FTIR 95
۴-۱۲- UV 98
۴-۱۳- خواص ضد میکروبی فیلمهای خوراکی ۹۹
۵منابع……………………………………………………………………………………………………….۱۰۰
فهرست جداول
جدول ۴‑۱: مقایسه غلضتهای مختلف عصاره مریم نخودی بر ضخامت فیلمهای حاصل از نشاسته سیب زمینی ۷۴
جدول ۴‑۲: مقایسه غلضتهای مختلف عصاره مریم نخودی بر حلالیت فیلمهای حاصل از نشاسته سیب زمینی ۷۶
جدول ۴‑۳: مقایسه غلضتهای مختلف عصاره مریم نخودی بر نفوذ پذیری به بخار آب فیلمهای حاصل از نشاسته سیب زمینی ۷۸
جدول ۴‑۴: مقایسه غلضتهای مختلف عصاره مریم نخودی بر نفوذ پذیری به اکسیژن فیلمهای حاصل از نشاسته سیب زمینی ۸۲
جدول ۴‑۵: مقایسه غلضتهای مختلف عصاره مریم نخودی بر فاکتور L فیلمهای حاصل از نشاسته سیب زمینی ۸۴
جدول ۴‑۶: مقایسه غلضتهای مختلف عصاره مریم نخودی بر فاکتور a فیلمهای حاصل از نشاسته سیب زمینی ۸۶
جدول ۴‑۷: مقایسه غلضتهای مختلف عصاره مریم نخودی بر فاکتور b فیلمهای حاصل از نشاسته سیب زمینی ۸۸
جدول ۴‑۸: مقایسه غلضتهای مختلف عصاره مریم نخودی بر مقاومت کششی فیلمهای حاصل از نشاسته سیب زمینی ۸۹
جدول ۴‑۹: مقایسه غلضتهای مختلف عصاره مریم نخودی بر کشش در نقطه پارگی فیلمهای حاصل از نشاسته سیب زمینی ۹۱
جدول ۴‑۱۰: مقایسه غلضتهای مختلف عصاره مریم نخودی بر مدول یانگ فیلمهای حاصل از نشاسته سیب زمینی ۹۴
فهرست اشکال
شکل ۱‑۴: شکل مولکول پلی اتیلن با دانسیته پایین یا LDPE 39
۴۰
شکل ۱‑۶: ساختار مولکول پلیپروپیلن ۴۱
شکل ۱‑۸: تقسیمبندی بیوپلیمرها ۴۵
شکل ۴‑۱: مقایسه غلضتهای مختلف عصاره مریم نخودی بر ضخامت فیلمهای حاصل از نشاسته سیب زمینی ۷۵
شکل ۴‑۲: مقایسه غلضتهای مختلف عصاره مریم نخودی بر حلالیت فیلمهای حاصل از نشاسته سیب زمینی ۷۷
شکل ۴‑۴: مقایسه غلضتهای مختلف عصاره مریم نخودی بر نفوذ پذیری به اکسیژن فیلمهای حاصل از نشاسته سیب زمینی ۸۳
شکل ۴‑۵: مقایسه غلضتهای مختلف عصاره مریم نخودی بر فاکتور L فیلمهای حاصل از نشاسته سیب زمینی ۸۵
شکل ۴‑۶: مقایسه غلضتهای مختلف عصاره مریم نخودی بر فاکتور a فیلمهای حاصل از نشاسته سیب زمینی ۸۷
شکل ۴‑۷: مقایسه غلضتهای مختلف عصاره مریم نخودی بر فاکتور b فیلمهای حاصل از نشاسته سیب زمینی ۸۸
شکل ۴‑۸: مقایسه غلضتهای مختلف عصاره مریم نخودی بر مقاومت کششی فیلم فیلمهای حاصل از نشاسته سیب زمینی ۹۰
شکل ۴‑۹: مقایسه غلضتهای مختلف عصاره مریم نخودی بر کشش در نقطه پارگی فیلمهای حاصل از نشاسته سیب زمینی ۹۳
شکل ۴‑۱۰: مقایسه غلضتهای مختلف عصاره مریم نخودی بر مدول یانگ فیلمهای حاصل از نشاسته سیب زمینی ۹۵
شکل ۴‑۱۱ طیف FT-IR فیلم کنترل نشاسته سیب زمینی ۹۶
شکل ۴‑۱۲:طیف FTIR نشاسته سیب زمینی با ۱۵% عصاره مریم نخودی ۹۶
شکل ۴-۱۵: بررسی درصد جذب نور مرئی فیلم نشاسته سیب زمینی ۹۸
شکل ۴-۱۶: بررسی درصد عبور نور مرئی فیلم نشاسته سیب زمینی ۹۹
نمودار ۴-۱۷: خاصیت ضدمیکروبی فیلم نشاسته سیب زمینی حاوی عصاره آبی مریم نخودی. ۱۰۰
نمودار ۴-۱۸: خاصیت ضدمیکروبی فیلم نشاسته سیب زمینی حاوی عصاره الکلی مریم نخودی. ۱۰۱
فصل اول
کلیات تحقیق
دانلود فایل ها در رابطه با : بررسی اثر عصاره مریم ... - منابع مورد نیاز برای پایان نامه : دانلود پژوهش های پیشین