۷
۷۹%
علائم افسردگی
۷
۷۵%
۳-۷ روشها و فنون تجزیهوتحلیل آماری مورداستفاده:
امروزه نمیتوان بدون استفاده از روشهای آماری نتایج بهدستآمده از تحقیقات و پژوهشها را تجزیهوتحلیل نمود. علم آمار که با پردازش اطلاعات خام و تبدیل آنها به اطلاعات موردنیاز جهت تصمیمگیری برای مدیران و سایرین از مهمترین علوم بهحساب میآید.
( اینجا فقط تکه ای از متن پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
لذا در این پژوهش پس از گردآوری اطلاعات پرسشنامه آنها را کدبندی کرده و بعد به نرمافزار SPSS داده شد و برای توصیف متغیرها از آمار توصیفی (جداول فراوانی و نمودارهای ستونی) استفاده گردید. برای اثبات نرمال بودن متغیرهای تحقیق از آزمون کولموگروف – اسمیرنف و برای اثبات فرضیات تحقیق به دلیل تعیین میزان رابطه بین دو متغیر از آزمونهای همبستگی پیرسون و برای سنجش میزان(روابط علی) تأثیر یک متغیر بر روی متغیر دیگر از رگرسیون استفاده گردیده است.همچنین از آزمون تحلیل واریانس فریدمن جهت رتبه بندی ابعاد پرسشنامه استفاده شده است.
فصل چهارم
تجزیه و تحلیل داده ها
فصل چهارم: تجزیهوتحلیل دادهها
۴-۱ مقدمه:
اولین مرحله توصیف دادهها توصیف و تلخیص دادهها با بهره گرفتن از آمارهای توصیفی میباشد. در این فصل محقق پس از استخراج دادهها به خلاصه کردن و طبقهبندی دادهها با بهره گرفتن از جداول توزیع فراوانی و نمودارها پرداخته است و سپس با کمک دادههای جمع آوریشده و روش آماری استنباطی درصدد پاسخگویی به فرضیات پژوهش برآمده است. لذا این فصل در دو قسمت آمار توصیفی (جداول فراوانی و نمودار میلهای) و آمار استنباطی (آزمون کولموگروف اسمیرنوف، آزمون فریدمن، همبستگی پیرسون و رگرسیون) ارائه میگردد.
۴-۲ آمار توصیفی:
آمار توصیفی به مجموعه روشهایی اطلاق می شود که برای جمعآوری، خلاصه کردن، طبقه بندی و توصیف حقایق عددی به کار میرود. درواقع این آمار، دادهها و اطلاعات پژوهش را توصیف می کند و طرح یا الگوی کلی از دادهها برای استفاده سریع و بهتر از آنها به دست میدهد در آمار توصیفی بعد از جمعآوری اطلاعات هدف این است که در زمان کمتر و با دقت بیشتر نتایج داده های جمع آوریشده را مشاهده کنیم. آمار توصیفی شامل مجموعهای از جداول، نمودارها و شاخصهاست، در حقیقت آمار توصیفی اطلاعاتی ابتدایی در رابطه با دادههای خام که در حالت عادی غیرقابل درک هستند در اختیار ما قرار میدهد؛ بهعبارتدیگر با آمار توصیفی حجم عظیمی از دادههای خام را میتوان تلخیص کرد بهطوریکه بتوان با نگاهی اجمالی به آن اطلاعاتی کلی را استخراج نمود. با این توضیح آمار توصیفی در این پژوهش شامل موارد زیر میباشد:
۴-۲-۱ جنسیت:
جدول شماره ۴-۱، توزیع فراوانی کارکنان را بر اساس جنسیت موردبررسی قرار میدهد.
جدول (۴-۱) توزیع فراوانی کارکنان بر اساس جنسیت
جنسیت
فراوانی
درصد فراوانی
زن
۰
۰
مرد
۱۶۰
۱۰۰%
تعداد کل
۱۶۰
۱۰۰%
جدول بالا گویای این مطلب است که جنسیت تمامی کارکنان سکوی سروش یعنی ۱۰۰%(۱۶۰ نفر) مرد میباشند. جدول ۱-۴ و نمودار دایرهای ۱-۴ فراوانی مشاهدهشده نمونه آماری را برحسب جنسیت
نشان میدهد.
نمودار (۴-۱) نمودار دایرهای ترکیب جنسیتی نمونه
۴-۲-۲ سن: