۳-۴-مجموع نمرات با درسهای مرتبط با شاخه، در دوره راهنمایی وپایه اول دوره متوسطه باید حداقل ۱۳۲ باشد و در صورت عدم انتخاب یا حذف درس کارگاه خوداتکایی ۱۲۰ باشد. یا به عبارت دیگر معدل درسهای مرتبط با شاخه از ۱۲ کمتر نباشد.
۶- شاخه کار دانش:
۱-۶- مجموع سه نمره پذیرفته شده خرداد یا شهریور هر یک از درسهای حرفه و فن و هنر، در سه پایه در دوره راهنمایی بدون ضریب کمتر از ۳۰ نباشد.
۲-۶- در دوره متوسطه از درس کارگاه خوداتکایی نمره حداقل ۱۰ کسب کرده باشد. چنانچه نمره درس کارگاه خوداتکایی دانش آموز کمتر از ۱۰ باشد در هدایت تحصیلی وی منظور نمیشود.
۳-۶- مجموع نمرات درسهای مرتبط با شاخه، در دوره راهنمایی و پایه اول دروه متوسطه دانش آموز در صورت انتخاب درس کارگاه خوداتکایی حداقل ۷۰ و در صورت عدم انتخاب با حذف درس کارگاه خوداتکایی حداقل ۶۰ باشد به عبارت دیگر معدل درسهای مرتبط با شاخه از ۱۰ کمتر نباشد.
۴-۶- دانش آموز برای ورود به برخی از رشتههای مهارتی در شاخه کاردانش علاوه بر احراز شرایط فوقالذکر باید ضوابط خاص رشته (در محدوده درسهای پایه اول) را که معاونت آموزشی تعیین میکند کسب کند.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
تبصره: نمرات دوره راهنمایی دانش آموزی که به دلایل موجه نظیر: شرکت در امتحانات جامع دوره راهنمایی، شرکت در امتحان تعیین پایه (موضوع ماده هفتاد (۷۰) این آیین نامه، تحصیل در مدارس غیر ایرانی خارج از کشور، و بروز حوادثی از قبیل، سیل، زلزله، جنگ، آتش سوزی و … فاقد نمرات پایههای اول و دوم و سوم راهنمایی تحصیلی است به شرح ذیل محاسبه میشود:
الف- چنانچه نمرات پایه اول یا دوم و یا هر دو پایه دوره راهنمایی موجود نباشد نمرات درسهای مرتبط پایه سوم راهنمایی برای درسهای همنام پایههای مذکور نیز منظور میشود و با رعایت سایر ضوابط در نمونه برگ شماره یک هدایت تحصیلی ثبت میگردد.
ب- چنانچه نمرات پایه سوم دوره راهنمایی موجود نباشد نمونه برگ شماره یک هدایت تحصیلی بر اساس نمرات درسهای مرتبط پایه اول متوسط با رعایت سایر ضوابط تنظیم میشود.
ماده ۱۱۰: بررسیهای مشاورهای مندرج در بند ب ماده یکصد و هشت (۱۰۸) به شرح زیر میباشد:
با توجه به اهمیت بررسیهای مشاورهای که در طول تحصیل دانش آموز، از طریق گردآوری اطلاعات و به شیوههای گوناگون انجام میشود. ۵۰ امتیاز به این قسمت اختصاص داده شده است. در این بررسیها مشاور موارد زیر را در نظر میگیرد و امتیاز آن را محاسبه میکند.
۱٫ نظر اولیای دانش آموز
۵ امتیاز
۲-نظر دانش آموز
۵ امتیاز
۳-نظر معلمان درسهای مربوط
۱۰ امتیاز
۴-نتایج آزمونهای رغبت و استعداد (هر کدام ۱۰ امتیاز)
۲۰ امتیاز
۵- نظر مشاور بر اساس بررسی پرونده تربیتی تحصیلی
۱۰ امتیاز
تبصره: هر یک از موارد یاد شده بر اساس شیوه نامههای مربوط و جدول پیوست و با توجه به وظیفه مشاور در این خصوص تنظیم میشود.
ماده ۱۱۳: کلید امتیازهای نمرات دانش آموز:
۱-۱۳- امتیاز هر یک از دانش آموزان به شرح زیر تعیین میشود و در نمونه برگ هدایت تحصیلی ثبت میشود. با در نظر گرفتن ۵۰ امتیاز برای نمرهها، امتیاز هر یک نمره برابر ۵/۲ خواهد بود.
(امتیاز هر یک نمره ۵/۲=۲۰:۵۰) بدین صورت اگر دانش آموزی معدل نمراتش در شاخه یا رشتهای ۱۵ باشد در مجموع، امتیاز نمرههای وی در آن شاخه یا رشته برابر ۵/۳۷ خواهد بود.
(۵/۳۷=۲۵/×۱۵)
تبصره: در محاسبه امتیاز معدل تا یک رقم اعشار محاسبه درج شود.
کلیدهای امتیازهای آزمون:
۲-۱۳- اجرا، تصحیح، نمرهگذاری و تفسیر نتایج آزمونهای مربوط به هدایت تحصیلی از وظایف مشاور است که در خصوص اجرای آزمونهای مذکور میتواند از همکاری سایر عوامل اجرایی واحد آموزشی بهرهمند شود.
امتیازهای مربوط به آزمون شامل موارد زیر میباشد.
آزمون رغبت ۱۰ امتیاز (مطابق با شیوه نامه مربوط)
آزمون استعداد ۱۰ امیتاز (مطابق با شیوه نامه مربوط)
تبصره ۲- امتیاز آزمون استعداد و رغبت رشته علوم و معارف اسلامی همانند رشته ادبیات و علوم انسانی میباشد.
تبصره ۳- در مواردی که دانشآموز هیچ یک از درسهای هنر یا کارگاه خود اتکایی را انتخاب نکرده باشد امتیاز نظر معلم برای شاخه کاردانش به امتیاز نظر مشاور در نمودن برگ شماره ۵ اضافه میشود.
۳-۱۳- امتیازهای نمونه برگ نظر خواهی از دانش آموزان (۵ امتیاز)
انتخاب اول