آهن کلرید(FeCl3)
۱
۰
مواد و روش مورد استفاده برای ساخت منسوج رسانا توسط لایهنشانی کامپوزیتی از پلیمر رسانا پیرول با فلز مس
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
به منظور لایهنشانی نانو ذرات کامپوزیت بر روی منسوج، لایهنشانی احیایی پارچه پلیاستر همانند بخش ۲-۳-۱ انجام شد. بعد از لایهنشانی نمونه همانند بخش ۲-۴-۲-۲ دور همزن مکانیکی (با سرعت ۴۰ دور بر دقیقه) پیچیده و در محلول پلیمریزاسیون غوطهور شد. بعد از آغشته شدن پارچه با محلول مونومر به مدت ۳۰ دقیقه، محلول اکسیدکننده به صورت قطره قطره توسط بورت به مدت ۳۰ دقیقه به محلول مونومری که در ۵ درجه سانتیگراد قرار داده شد، اضافه شد و بعد از تمام شدن ماده اکسیدکننده، محلول حاصل به مدت ۷۵ دقیقه به وسیله همزن مکانیکی همزده شد. سپس با آب دوبار تقطیر و اتانول شستشو داده و در آون تحت خلا با دمای ۶۰ درجه سانتیگراد خشک شد.
مواد و روش مورد استفاده برای ساخت منسوج رسانا توسط لایهنشانی کامپوزیتی از پلیمر رسانا پیرول با فلز نیکل
به منظور لایهنشانی نانو ذرات کامپوزیت بر روی منسوج، لایهنشانی احیایی پارچه پلیاستر همانند بخش ۲-۳-۲ انجام شد بعد از لایه نشانی نمونه همانند بخش ۲-۴-۲-۲ دور همزن مکانیکی ( با سرعت ۴۰ دور بر دقیقه) پیچیده و در محلول پلیمریزاسیون قرار داده شد. بعد از آغشته شدن پارچه با محلول مونومر به مدت ۳۰ دقیقه، محلول اکسیدکننده را قطره قطره توسط بورت به مدت ۳۰ دقیقه به محلول مونومری که در ۵ درجه سانتیگراد قرار داده شد، اضافه گردید و بعد از تمام شدن ماده اکسیدکننده، محلول حاصل به مدت ۷۵ دقیقه به وسیله همزن مکانیکی همزده شد. سپس با آب دوبار تقطیر و اتانول شستشو داده و در آون تحت خلا با دمای ۶۰ درجه سانتیگراد خشک شد.
مواد و روشهای مورد استفاده برای ساخت منسوج رسانا توسط نانولولههای کربنی چند دیواره
مواد برای پوششدهی با بهره گرفتن از نانولولههای کربنی چند دیواره
پارچهی ۱۰۰ درصد پلیاستر، نانولولههای کربنی چند دیواره خریداری شده از شرکت نانو رادبهان، سطح فعال SDDBS خریداری شده از سیگما آلدریچ، سطح فعال DTAB[28] خریداری شده از شرکت مرک و آب دوبار تقطیر در این آزمایش مورد استفاده قرار گرفته شد.
پوششدهی منسوجات با بهره گرفتن از نانولولههای کربنی چند دیواره به روش فیلتراسیون
دیسپرسیون ۴/۰ درصد وزنی نانولولههای کربنی در آب دوبار تقطیر تهیه شده سپس ۱ ساعت تحت امواج فراصوت قرار داده شد. کاغذ فیلتر تفلونی را بر روی قیف بوخنر قرار داده و سپس پارچهی پلیاستری شستشو داده شده و آماده سازی شده بر روی کاغذ فیلتر قرار داده شد. دیسپرسیون تهیه شده را بر روی سطح پارچه ریخته، در اثر مکش توسط پمپ خلا، آب از قیف بوخنر خارج شده و لایهای از نانولولههای کربنی بر روی سطح پارچه تشکیل شد. زیرلایهی مورد استفاده و تهیه دیسپرسیون در جدول ۲-۲ نشان داده شده است.
جدول ۲‑۲– فرایند آماده سازی زیرلایه و تهیه دیسپرسیون نانولولههای کربنی
جنس زیرلایه
نوع فرایند آماده سازی
دیسپرسیون
پلیاستر
–
۴/۰ % وزنی CNT در آب و سطح فعال DTAB (1%)، ۶۰ دقیقه سونیکیت
پلیاستر
پلاسمای اکسیژن
۴/۰ % وزنی CNT در آب و سطح فعال DTAB (1%)، ۶۰ دقیقه سونیکیت
پلیاستر
هیدرولیز قلیایی
۴/۰ % وزنی CNT در آب و سطح فعال DTAB (1%)، ۶۰ دقیقه سونیکیت
پلیاستر
–
۴/۰ % وزنی CNT در اتانول،۶۰ دقیقه سونیکیت
پلیاستر
پلاسمای اکسیژن
۴/۰ % وزنی CNT در اتانول،۶۰ دقیقه سونیکیت
پلیاستر
هیدرولیز قلیایی
۴/۰ % وزنی CNT در اتانول،۶۰ دقیقه سونیکیت
پوششدهی منسوجات با بهره گرفتن از نانولولههای کربنی چند دیواره به روش الکتروریسی